Dobro došli na
Plastics Knowledge Day 2019


Industrija plastike obezbeđuje inovativne proizvode za širok spektar primena. GOM postavlja međunarodne standarde za 3D metrologiju. Plastics Knowledge Day 2019 povezuje stručnjake iz domena industrije plastike i eksperte za optičku metrologiju na besplatnom jednodnevnom događaju, a u cilju unapređenja znanja i razmene iskustava.

21.03.2019, Belgrade
 

Registrujte se sada

Zašto treba da posetite Plastics Knowledge Day 2019

Iskoristite priliku za pojedinačnu razmenu ideja

Platforma za okupljanje industrije – Plastics Knowledge Day 2019 pruža mogućnost za razmenu znanja iz domena industrije plastike i optičke metrologije.

Pogledajte i isprobajte različite optičke merne sisteme

Izlaganja – izlaganja su podeljena u dve skupine, započinjemo s uvodom u optičku metrologiju, a zatim prolazimo kroz napredne primere kao što je virtualno učvršćivanje delova.

Konsultujte se sa našim klijentima iz renomiranih kompanija

Radionice – u okviru seminara biće izložene mogućnosti praktične primene optičkih mernih sistema, poput korišćenja 3D mernih sistema u procesu izrade alata ili za potrebe geometrijskog dimenzionisanja.

Upoznajte se sa stručnjacima iz industrije plastike i ekspertima iz oblasti optičke metrologije

Razgovori sa stručnjacima – u direktnom kontaktu sa stručnjacima upoznajte nove funkcije i značajke softvera GOM i novih tehnologija 3D metrologijena temelju primera iz svakodnevne uporabe.

Budite deo globalnog događaja

Cilj međunarodne serije događaja jeste transfer znanja o tehnologiji optičkog 3D merenja konstruktorima i proizvođačima alata i kalupa, kao i stručnjacima za proizvodnju i kontrolu kvaliteta.

Registrujte se sada

Budite deo globalnog događaja

3D metrologija u obradi plastike

U industrijskoj obradi plastike, primena 3D merenih sistema unapređuje i ubrzava gotovo sve procese: od analize ponašanja materijala, preko kontrole proizvoda i procesa proizvodnje, do serijske kontrole proizvodnje i analize trenda.

Tehnologija materijala

  • Utvrđivanje karakteristika materijala kao osnove za CAD i CAE
  • Optimizovanje izbora materijala
  • Pregled dolazne robe

Razvoj proizvoda

  • Analize iskrivljavanja i skupljanja
  • Ciljane ispravke alata
  • Virtuelne spone umesto skupih pričvršćivača

Tehnologija obrade

  • Planiranje 3D merenja i pregled PMI skupa podataka
  • Serijska kontrola kvalitete
  • Virtuelno sklapanje

GOM razvija, proizvodi i distribuira softver, mašine i sisteme za 3D koordinisanu tehnologiju merenja i 3D testiranje na osnovu najnovijih rezultata istraživanja i inovativnih tehnologija. Sa više od 60 lokacija i više od 1000 specijalista metrologije, GOM garantuje stručne savete, kao i podršku i uslugu. Više od 14.000 sistemskih instalacija poboljšava kvalitet proizvoda i proizvodne procese u automobilskoj industriji, vazdušno-kosmičkoj industriji i industriji potrošačkih proizvoda.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

TOPOMATIKA d.o.o. je ekskluzivni zastupnik njemačkog proizvođača najsuvremenijih optičkih mjernih sustava GOM mbH za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. Mi smo kompetentan tim s više od 15 godina iskustva u 3D skeniranju i mjerenjima i analizi oblika, dimenzija, pomaka i deformacija.