Dobrodošli na dogodku
Plastics Knowledge Day 2019


Industrija predelave plastičnih mas dobavlja inovativne izdelke za široko paleto različnih uporab. Podjetje GOM določa mednarodne standarde v optičnem 3D-meroslovju. Dogodek »Plastics Knowledge Day 2019« združuje strokovnjake iz industrije predelave plastičnih mas (plastike) in strokovnjake s področja optičnega 3D meroslovja na enodnevnem, brezplačnem dogodku. Dogodek »Plastics Knowledge Day« je kraj srečanja za industrijo za izmenjavo znanj in izkušenj.

11.09.2019, Ljubljana
 

Prijavite se zdaj

Zakaj obiskati dogodek Plastics Knowledge Days 2019

Izkoristite priložnost za individualno izmenjavo idej

Platforma za panožna srečanja – dogodek Plastics Knowledge Day ponuja platformo za izmenjavo znanja uporabnikov na področju tehnologije predelave plastičnih mas (plastike) in optičnega meroslovja.

Spoznajte različne izdelke v optičnem meroslovju

Predstavitve – Za uvod v optično meroslovje in polno površinsko obliko ter dimenzionalno analizo obdelovancev ali orodij sta predvideni dve predstavitvi, enako pa velja za napredne uporabe, kot je navidezno vpenjanje komponent.

Izkoristite znanje uporabnikov, priznanih predstavnikov iz industrije predelave plastičnih mas.

Delavnice – Praktične uporabe, kot so upravljanje GD&T (geometrijsko dimenzioniranje in tolerance) ali uporaba optične merilne tehnologije v orodjarstvu, so podane v štirih progah znanja.

Spoznajte strokovnjake iz industrije predelave plastičnih mas in optičnega meroslovja

Strokovni pogovori – Komunikacijski otoki ponujajo priložnost za spoznavanje funkcije in lastnosti programske opreme GOM in razvoja v 3D-meroslovju, na primerih iz vsakdanje prakse.

Bodite del svetovnega dogodka

S to mednarodno serijo dogodkov mreža GOM prenaša znanje o tehnologiji obdelovanja in merilni tehnologiji na oblikovalce, izdelovalce modelov, kalupov in orodij, za proizvodnjo in zagotavljanje kakovosti.

Prijavite se zdaj

Bodite del svetovnega dogodka

3D-meroslovje v obdelavi plastičnih mas - plastike

3V procesnih verige plastike, 3D-meroslovje podpira in pospešuje skoraj vsa področja, od določanja vedenja materiala preko orodjarstva, do serije, ki spremljajo nadzor proizvodnje in analize trendov.

Tehnologija materiala

  • Določanje lastnosti materiala kot osnova za CAD in CAE
  • Optimizacija izbire materiala
  • Pregled prispelega blaga

Razvoj izdelkov

  • Analize zvijanja in krčenja
  • Ciljno usmerjena popravila orodij
  • Navidezno vpenjanje namesto dragih prijemal

Tehnologija obdelave

  • Načrtovanje 3D-meritev in pregled na naboru podatkov PMI
  • Serijski nadzor kakovosti
  • Navidezna montaža

Podjetje GOM razvija, proizvaja in distribuira programsko opremo, stroje in sisteme za 3D-tehnologijo merjenja koordinat in 3D-testiranj na osnovi najnovejših rezultatov raziskav in inovativnih tehnologij. Z več kot 60-imi lokacijami in več kot 1.000 strokovnjaki s področja meroslovja, podjetje GOM zagotavlja strokovno svetovanje, podporo in storitve. Več kot 14.000 namestitev sistemov izboljšuje kakovost izdelkov in proizvodnih procesov v avtomobilski in letalski industriji ter industriji potrošnih dobrin.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

TOPOMATIKA d.o.o. je ekskluzivni zastupnik njemačkog proizvođača najsuvremenijih optičkih mjernih sustava GOM mbH za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. Mi smo kompetentan tim s više od 15 godina iskustva u 3D skeniranju i mjerenjima i analizi oblika, dimenzija, pomaka i deformacija.