Bine ați venit la
Plastics Knowledge Day 2019

Industria de mase plastice plastice furnizează produse inovatoare pentru o gamă largă de aplicații. GOM stabilește standardele internaționale în metrologia optică 3D. Plastics Knowledge Day 2019 reunește specialiști din industria maselor plastice și experți în metrologie optică în cadrul unui eveniment desfășurat pe parcursul a două zile, cu intrare liberă. Plastics Knowledge Day este un punct de întâlnire pentru schimb de cunoștințe și experiențe.

04.06.2019, Timișoara
05.06.2019, Timișoara
19.06.2019, Pitești 

Înregistrați-vă acum

De ce să ne vizitați la Plastics Knowledge Day 2019

Folosiți această oportunitate pentru un schimb de idei

Platformă de discuții cu reprezentanți din industrie – În cadrul Plastics Knowledge Day invitații au oportunitatea de a face schimb de cunoștințe și experiențe.

Descoperiți produse de referință pentru metrologia optică

Prezentări – Am planificat doua sesiuni de prezentări pentru o primă introducere în metrologia 3D optică și aplicații avansate, precum simularea fixării piesei în dispozitiv.

Beneficiați de experiența utilizatorilor

Knowledge Tracks – Aplicații practice, precum analiza GD&T sau utilizarea metrologiei optice în fabricarea matrițelor , sunt înglobate în cele patru studii de caz.

Cunoașteți specialiști din industria plastică și experți în metrologia optică

Intreabă expertul – Zonele de comunicare cu experții vă oferă oportunitatea de a afla ultimele noutăți în domeniul metrologiei optice, bazate pe exemple din experiența de zi cu zi.

Participați la un eveniment global

GOM transmite in cadrul evenimentelor desfășurate la nivel international, cunoștințe despre procesele și tehnologiile de măsurare specialiștilor din departamentele design, matrițerie și fabricare scule, precum și experților în producție și asigurarea calității.

Înregistrați-vă acum

Participați la un eveniment global

Metrologia Optică 3D în procesele din industria de mase plastice

Metrologia 3D optică susține și accelerează toate etapele specifice industriei maselor plastice: de la prototipare și fabricare matrițe, pana la First Article Inspection, incluzând analiza asamblării și testarea rezistenței mecanice.

Tehnologia Materialelor

  • Determinarea caracteristicilor materialelor ca bază pentru CAD și CAE
  • Optimizarea alegerii materialelor
  • Testare (funcțională)

Dezvoltarea produselor

  • Analiză contracții și deformări
  • Corecții matrițe
  • Simularea fixării piesei în dispozitiv

Tehnologia procesării

  • Planificarea măsurării și inspecției 3D bazată pe date PMI
  • Controlul în producția de serie
  • Asamblare virtuală

GOM dezvoltă, produce și distribuie software, echipamente și sisteme pentru măsurarea coordonatelor 3D și testare 3D bazată pe cele mai recente rezultate de cercetare și tehnologii inovatoare. Cu peste 60 de puncte în toată lumea și peste 1000 de specialiști în metrologie, GOM garantează consultanță profesională, precum și asistență și service. Mai mult de 14.000 de instalări de sisteme asigură îmbunătățirea calității produselor și a proceselor de fabricație în industria auto, aerospațială și a bunurilor de consum.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

Înființată în anul 2003, SPECTROMAS, în cei peste 15 ani de experiență, s-a dedicat misiunii de a furniza clienților săi produse și servicii de cea mai bună calitate, acțiunile desfășurate urmărind nu doar satisfacerea clienților ci și anticiparea nevoilor acestora. Departamentul de Sisteme Optice a fost înființat în anul 2008, când SPECTROMAS a devenit unic distribuitor autorizat al GOM în România, Bulgaria și Republica Moldova. Membrii Departamentului Sisteme Optice (10 membri), se ocupă de vânzare, suport tehnic și servicii de măsurători, cu acoperire națională.