Welkom op de
Plastics Knowledge Day 2019


De kunststofindustrie levert innovatieve producten voor verschillende toepassingen. GOM stelt de internationale normen in de optische 3D metrologie. De Plastics Knowledge Day 2019 brengt specialisten uit de kunststofindustrie samen met experten in de optische metrologie tijdens dit gratis ééndaags evenement. De Knowledge Day is een ontmoetingsplaats voor de industrie om kennis en ervaring uit te wisselen.

06.06. 2019, Veldhoven
 

Registreer nu

Waarom naar de Plastics Knowledge Day 2019 komen?

Gebruik de kans om persoonlijk ideeën uit te wisselen

Industrieel ontmoetingsplatform – De Plastics Knowledge Day biedt een platform aan voor de uitwisseling van gebruikerskennis over de spuitgiettechnologie en de optische metrologie.

Ontdek verschillende producten in de optische metrologie

Presentaties – Er staan twee presentatieblokken op de planning als eerste introductie tot de optische metrologie en de vorm- en dimensie-analyse van volledige oppervlaktes van stukken en gereedschappen alsook voor geavanceerde applicaties zoals virtual clamping van componenten.

Profiteer van de gebruikerskennis van toonaangevende vertegenwoordigers in de kunststofindustrie

Knowledge Tracks – Praktische applicaties zoals het hanteren van GD&T of het gebruik van optische meettechnieken bij gereedschapsmakerij komen aan bod tijdens de vier Knowledge Tracks.

Ontmoet specialisten van de kunststoffenindustrie en experten in de optische metrologie

Expert talks – Onze experten laten de nieuwe functies in de GOM software zien en nieuwe ontwikkelingen in de 3D metrologie op basis van praktijkvoorbeelden.

Maak deel uit van een internationaal evenement

Met deze reeks internationale events geeft GOM proces- en meettechnologiekennis door aan ontwerpers, model-, vorm- en gereedschapsmakers en ook aan experten in de productie en kwaliteitscontrole.

Registreer nu

Maak deel uit van een internationaal evenement

3D Metrologie in Kunststofprocessen

In het kunststof productieproces ondersteunt en versnelt 3D metrologie bijna alle stappen: van het vaststellen van het materiaalgedrag naar de gereedschapsmakerij tot series met productiecontrole en trend analyses.

Materiaal technologie

  • Bepalen van materiaaleigenschappen op basis van CAD en CAE
  • Optimaliseren van de materiaalkeuze
  • Inspectie van inkomende goederen

Productontwikkeling

  • Krommings- en krimpanalyses
  • Doelgerichte gereedschapscorrecties
  • Virtual clamping in plaats van dure fixturen

Processing technology

  • 3D meetplanningen en -inspecties op de PMI data set
  • Trend analyses
  • Virtual assembly

GOM ontwikkelt, produceert en distribueert software, machines en systemen voor 3D coördinaat meettechnologie en 3D testing gebaseerd op de laatste onderzoeksresultaten en innovatieve technologieën. Met meer dan 60 locaties en meer dan 1,000 metrologiespecialisten garandeert GOM professioneel advies, ondersteuning en service. Meer dan 14,000 systeeminstallaties verbeteren de productkwaliteit en de productieprocessen in de automobielindustrie, de luchtvaartsector en consumptiegoederenindustrie.

www.gom.com
contact(at)gom.com