Üdvözöljük a
Plastics Knowledge Day 2019 -en!


A műanyagipar innovatív termékeit a legkülönbözőbb területeken használják fel. Piacvezető optikai méréstechnikai megoldásaival a GOM világszerte eredményesen járul hozzá a hatékonyabb gyártáshoz. Az ingyenes Plastics Knowledge Day 2019 szakmai nap alkalmával műanyagipari vállalatok szakértői és méréstechnikai specialisták osztják meg tapasztalataikat.

30.05.2019, Budapest
 

Regisztráljon most!

Miért érdemes részt vennie a Plastics Knowledge Day-en?

Használja ki a személyes szakmai tapasztalatcsere lehetőségét!

Iparági fórum – A Plastics Knowledge Day 2019 – en GOM felhasználó cégek szakemberei osztják meg esettanulmányaikat a műanyagipari szegmensből, valamint személyes tapasztalatcserére is lehetőség nyílik.

Ismerje meg az optikai mérőgépek széles választékát!

Prezentációk – Optikai méréstechnikáról kezdő és haladó felhasználóknak, az alapoktól a speciális alkalmazásig, mint például az alkatrészek virtuális befogása

Profitáljon az iparág neves képviselőinek esettanulmányaiból!

Knowledge Tracks – GD&T adatok kezelése, optikai méréstechnika a szerszámkészítésben – az alkalmazás-specifikus szemináriumokon a gyakorlatra kerül a hangsúly.

Szakmai találkozó műanyagipari szakértők és optikai méréstechnikai specialisták számára

Szakértők bemutatói – A demonstrációk alkalmával valós példákon keresztül mutatjuk be a GOM szoftver funkcióit valamint a legújabb fejlesztéseket a 3D méréstechnika világából.

Legyen részese egy nemzetközi szakmai eseménynek!

A tervezőmérnököknek, minta, forma és szerszámkészítő, valamint minőségbiztosítási szakembereknek szóló nemzetközi rendezvénysorozaton a GOM szakemberei adják át gyártási és méréstechnikai ismereteiket.

Regisztráljon most!

Legyen részese egy nemzetközi szakmai eseménynek!

3D méréstechnika a műanyagipari gyártási folyamatokban

A műanyagipari gyártási láncokban alkalmazva a 3D méréstechnika szinte minden fázist képes hatékonyan támogatni, az alapanyagok tulajdonságainak meghatározásától a szerszámkészítésen át egészen a sorozatgyártást kísérő minőségellenőrzésig és trendanalízisig.

Anyagtechnológia

  • Anyagtulajdonságok meghatározása CAD és CAE tervezéshez
  • Optimalizálás anyagválasztáshoz
  • Beérkező termékek ellenőrzése

Termékfejlesztés

  • Vetemedés és zsugorodás vizsgálata
  • Célzott szerszámkorrekció
  • Virtuális befogás költséges szerelés helyett

Folyamattechnológia

  • 3D mérés tervezése, PMI adatok vizsgálata
  • Gyártásközi minőségellenőrzés
  • Virtuális összeállítás

A GOM a legújabb kutatási eredmények és innovatív technológiák alkalmazásával fejleszt, gyárt és forgalmaz 3D koordinátamérő és 3D tesztelő szoftvert, készülékeket illetve rendszereket. Több mint 60 képviseletén keresztül, több mint 1000 méréstechnikai specialistája révén professzionális tanácsadással, support és szervizszolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Mára világszerte több mint 14 000 GOM rendszert üzemeltetnek az autó és repülőgépiparban, illetve a fogyasztási cikkek - szegmensében a termékek és gyártási folyamatok fejlesztésére.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

Az R-Design Studio Mérnök Iroda Kft. a GOM GmbH. hivatalos magyarországi képviseleteként több mint egy évtizede nyújt professzionális megoldásokat az ipari 3D méréstechnika, CAD tervezés és reverse engineering, valamint az ipari terméktervezés és gyors prototípus gyártás terén. Csapatunk kiemelkedő tudással, sok éves tapasztalattal bíró szakemberekből áll, akik elkötelezettek az ipari folyamatok minőségi támogatásában. Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi viszonylatban is a legfejlettebb megoldásokkal állhatunk ügyfeleink rendelkezésére az autóipartól a fogyasztási cikkek szegmenséig.