Üdvözöljük a
Metal Forming Knowledge Day 2020 -on!

Az acél- és fémfeldolgozó ipar innovatív termékeit a legkülönbözőbb területeken használják fel. A GOM úttörő optikai 3D méréstechnikai fejlesztéseivel a fémiparban is segíti a hatékonyabb gyártást. A fémipari és méréstechnikai szakembereknek szóló, ingyenes Metal For­ming Knowledge Day 2020 eseménysorozat lehetőséget ad a szakmai találkozóra, tapasztalatcserére. Idén a szakmai nap digitális formában, három résszel jelentkezik.

1.rész: 2020. szeptember 24., 10:00-12:00
2.rész: 2020. október 1., 10:00-12:00
3.rész: 2020. október 8., 10:00-12:00

Miért érdemes részt venni a
Metal Forming Knowledge Day-en?

Használja ki a személyes szakmai tapasztalatcsere lehetőségét!

Iparági fórum – A Metal Forming Knowledge Day 2020 eseményen GOM-felhasználó vállalatok szakemberei osztják meg a fémfeldolgozó iparban és az optikai méréstechnika területén szerzett tapasztalataikat. Csatlakozzon hozzánk bárhonnan, online!

Ismerjen meg különféle optikai méréstechnikai megoldásokat!

Prezentációk – Optikai méréstechnikáról kezdő és haladó felhasználóknak, az alapoktól olyan speciális alkalmazásokig, mint például az alkatrészek virtuális befogása.

Profitáljon az iparág képviselőinek előadásaiból!

Knowledge Tracks – Négy eseménysor, amelyben többek között a valós idejű trend analízisek vagy az optikai méréstechnika szerszámgyártási alkalmazásának témái kerülnek előtérbe.

Találkozzon az iparág és az optikai méréstechnika szakértőivel!

Expert Talks – A demonstrációk alkalmával valós példákon keresztül mutatjuk be a GOM szoftverek funkcióit, valamint a legújabb fejlesztéseket a 3D méréstechnika világából.

Regisztráljon ingyenesen!

A GOM világszerte számos helyszínen megrendezett eseménysorozatán a gyártó szakemberei, illetve ismert vállalatok szakértői osztják meg tapasztalataikat az optikai 3D méréstechnika és a fémlemez-alakítás témáiban.

Legyen részese egy nemzetközi szakmai eseménynek!

Az optikai 3D méréstechnika előnyei az alakítási folyamatokban

A lemezalakítási gyártási láncokban alkalmazva a 3D méréstechnika szinte valamennyi fázist képes hatékonyan támogatni, az alapanyag-tulajdonságok meghatározásától a szerszámkészítésen át egészen a sorozatgyártást kísérő minőségellenőrzésig és trendanalízisig.

Anyagtechnológia

  • Anyagtulajdonságok meghatározása
  • Teljes felületű 3D alakításvizsgálat
  • Szimulációs folyamatok optimalizálása

Szerszámkészítés

  • CNC-megmunkálás STL-adatok alapján
  • Célzott szerszámkorrekciók
  • Gépek mozgásanalízise

Gyártás

  • Geometriák és anyagvastagság vizsgálata
  • Felületi hibák megjelenítése
  • Automatizált sorozatmérés

A németországi székhelyű GOM (Gesellschaft für Optische Messtechnik GmbH.) a 3D koordinátaméréstechnika, a 3D computertomográfia és a 3D tesztelés szakértője. A termékfejlesztéstől a gyártásig és a globális terjesztésig a GOM egy forrásból kínál automatizált és kézi 3D digitalizáló eszközöket és rendszereket, saját kiértékelő szoftvert, képzést és professzionális terméktámogatást. Világszerte jelenleg is több, mint 17 000 GOM mérőrendszert használnak az autó és repülőgépiparban, az energiaszektorban és a fogyasztói javak szegmensében. Több mint 60 képviseletén és 1000 méréstechnikai szakértőjével a GOM garantálja az alapos tanácsadást és az első osztályú szolgáltatást.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com
 

Az R-Design Studio Mérnök Iroda Kft. a GOM GmbH. hivatalos, kizárólagos magyarországi képviseleteként több mint egy évtizede nyújt professzionális szolgáltatásokat ipari 3D méréstechnikai eszköz-és szoftvermegoldások értékesítése és terméktámogatása, valamint képzések, CAD tervezés és Reverse Engineering terén. Csapatunk kiemelkedő tudással, sok éves tapasztalattal bíró szakemberekből áll, akik elkötelezettek az ipari folyamatok minőségi támogatásában. Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi viszonylatban is a legfejlettebb megoldásokkal állhatunk folyamatosan bővülő, az ipari szegmensek széles skáláját képviselő ügyfélkörünk rendelkezésére.

 

www.r-design.hu
info(at)r-design.hu