Dobro došli na
Plastics Knowledge Day 2019


Industrija plastike nudi inovativne proizvode za širok raspon različitih primjena. Društvo GOM postavlja internacionalne standarde u optičkom 3D mjeriteljstvu. Plastics Knowledge Day 2019, besplatno jednodnevno događanje, okuplja stručnjake s područja industrije plastike i optičkog mjeriteljstva. Knowledge Day mjesto je okupljanja industrije radi razmjene znanja i iskustva.

12.06.2019, Zagreb
 

Prijavite se sada

Zašto posjetiti Plastics Knowledge Day 2019

Iskoristite priliku za razmjenu ideja na individualnoj razini

Platforma za okupljanje industrije – Plastics Knowledge Day 2019 platforma je za razmjenu korisničkog znanja s područja plastične tehnologije i optičkog mjeriteljstva.

Pogledajte i isprobajte različite proizvode optičkog mjeriteljstva

Izlaganja – izlaganja su podijeljena u dvije skupine, započinjemo s uvodom u optičko mjeriteljstvo, a zatim prolazimo kroz napredne primjene kao što je virtualno učvršćivanje dijelova.

Konzultirajte se s korisnicima iz renomiranih tvrtki

Radionice – posjetite radionice o praktičnim primjenama kao što su rukovanje geometrijskim dimenzioniranjem i određivanjem tolerancija ili upotreba optičkog mjeriteljstva u izradi alata.

Upoznajte stručnjake s područja industrije plastike i eksperte za optičko mjeriteljstvo

Razgovori sa stručnjacima – u direktnom kontaktu sa stručnjacima upoznajte nove funkcije i značajke softvera tvrtke GOM ili novih tehnologija 3D mjeriteljstva na temelju primjera iz svakodnevne upotrebe.

Budite dio globalnog događanja

Ovim međunarodnim nizom radionica GOM prenosi znanje o postupcima i tehnologiji mjerenja projektantima, proizvođačima modela, kalupa i alata te stručnjacima na području proizvodnje i osiguranja kvalitete.

Prijavite se sada

Budite dio globalnog događanja

3D mjeriteljstvo u proizvodnji plastike

3D mjeriteljstvo podržava i ubrzava gotovo sva područja u proizvodnim lancima industrije plastike: od određivanja ponašanja materijala preko izrade alata sve do serijskih mjerenja u kontroli proizvodnje i analize trendova.

Tehnologija materijala

  • Određivanje karakteristika materijala kao osnove za CAD i CAE modele
  • Optimizacija odabira materijala
  • Provjera pristigle robe

Razvoj proizvoda

  • Analize iskrivljavanja i skupljanja
  • Ciljani ispravci alata
  • Virtualno učvršćivanje umjesto upotrebe skupih naprava za učvršćivanje

Tehnologija obrade

  • Planiranje i provjera 3D mjerenja prema skupu PMI podataka
  • Serijska kontrola kvalitete
  • Virtualno sastavljanje

GOM razvija, proizvodi i distribuira softver, uređaje i sustave za tehnologiju mjerenja 3D koordinata i 3D ispitivanja na temelju najnovijih rezultata istraživanja i inovativnih tehnologija. Uz više od 60 lokacija i više od 1000 stručnjaka na području mjeriteljstva, tvrtka GOM jamči profesionalno savjetovanje te podršku i servisiranje. Putem više od 14.000 instaliranih sustava poboljšava se kvaliteta proizvoda i proizvodnih postupaka u automobilskoj industriji, zrakoplovnoj industriji i industriji potrošačke robe.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

TOPOMATIKA d.o.o. je ekskluzivni zastupnik njemačkog proizvođača najsuvremenijih optičkih mjernih sustava GOM mbH za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. Mi smo kompetentan tim s više od 15 godina iskustva u 3D skeniranju i mjerenjima i analizi oblika, dimenzija, pomaka i deformacija.