Velkommen til
Plast og 3D måleteknik 2019


Plastindustrien leverer innovative produkter til en bred vifte af anvendelser. GOM sætter internationale standarder i optisk 3D metrologi. Plast og 3D måleteknik 2019 samler specialister fra plastindustrien og eksperter i optisk måleteknik til en gratis teknologidag.

04.04.2019, Billund
 

Tilmeld dig nu

Derfor skal du deltage i Plast og 3D måleteknik 2019

Udnyt muligheden for at udveksle individuelle idéer med eksperterne

Industriel mødeplatform – Plast og 3D måleteknik 2019 skaber et unikt netværk til udveksling af viden og erfaring for brugere inden for plastteknologi og 3D måleteknik.  

Oplev forskellige optiske metrologisystemer

Præsentationer – Introduktion til optisk måleteknik, 3D scanning og målsætning, samt avancerede funktioner såsom virtuel sammenlægning af komponenter.

Bliv inspireret af repræsentanter inden for plastindustrien

Faglig workshop – Praktisk anvendelse, såsom brug af GPS-målsætning, automatisering eller 3D scanning ved værktøjsfremstilling bliver demonstreret i forskellige workshops.

Mød specialister fra plastindustrien og eksperter i måleteknik

Ekspertsnak – Kom helt tæt på eksperterne og lær om de forskellige funktioner og features i GOM softwaren, eller oplev den seneste udvikling inden for optisk metrologi, baseret på praktiske eksempler.

Bliv en del af en global begivenhed

Med denne internationale serie af begivenheder, leverer GOMs distributørnetværk viden om processer og måleteknik til blandt andet designere, værktøjsmagere og produktions- og kvalitetsansvarlige.

Tilmeld dig nu

Bliv en del af en global begivenhed

3D måleteknik i plastprocesser

I fremstillingen af plastprodukter understøtter og effektiviserer 3D måleteknik en række områder; fra bestemmelse af materialeegenskaber, til værktøjsfremstilling og kontrol af serieproduktion.

Materialeteknologi

  • Bestemmelse af materialekarakteristik som basis for CAD og CAE
  • Optimering af materialevalg
  • Indgangskontrol

Produktudvikling

  • Analyse af kast og svind
  • Målrettede værktøjskorrektioner
  • Virtuel fiksering af emner

Procesteknologi

  • Planlægning af 3D opmåling og inspektion af PMI datasæt
  • Kvalitetskontrol af serieproduktion
  • Virtuel sammenlægning

GOM udvikler, fremstiller og distribuerer software, maskiner og systemer til 3D måling og test baseret på nyeste forskning og innovative teknologier. Med mere end 60 distributører og 1.000 måleeksperter på verdensplan, kan GOM garantere professionel rådgivning såvel som support og service. Mere end 14.000 installationer har forbedret produktkvaliteten og fremstillingsprocessen i bil-, rumfart- og forbrugsvareindustrien.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com

Zebicon er dansk distributør af software og optisk 3D måleudstyr fra GOM, og er specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik. Virksomheden har stor know-how teknisk og fagligt, og kan hjælpe med både simpel og kompleks opmåling.

Udover salg af måleudstyr, tilbyder Zebicon desuden 3D scanning og opmåling som serviceydelse, og kan derfor agere som ekstern måleafdeling eller uvildig samarbejdspartner.

www.zebicon.com
marketing(at)zebicon.com