Velkommen til
Pladeformning og 3D måleteknik 2020

Stål og metalindustrien leverer innovative produkter til en bred vifte af anvendelser. GOM sætter internationale standarder i optisk 3D metrologi. Pladeformning og 3D måleteknik 2020 samler specialister fra metalindustrien og eksperter i optisk måleteknik til en gratis teknologidag.

Derfor skal du deltage i Pladeformning og 3D måleteknik 2020

Mød specialister fra metalindustrien og eksperter i måleteknik

Industriel mødeplatform – Pladeformning og 3D måleteknik 2020 skaber et unikt netværk til udveksling af viden og erfaring for brugere inden for dybtræk, stansning og 3D måleteknik.

Bliv inspireret af repræsentanter inden for metalindustrien

Præsentationer – Introduktion til optisk måleteknik, 3D scanning og målsætning, samt avancerede funktioner såsom virtuel sammenlægning af komponenter.

Oplev forskellige optiske metrologisystemer

Faglig workshop – Praktisk anvendelse, såsom brug af realtids trendanalyse eller 3D scanning ved værktøjsfremstilling bliver demonstreret i forskellige workshops.

Udnyt muligheden for at udveksle individuelle idéer med eksperterne

Ekspertsnak – Kom helt tæt på eksperterne og lær om de forskellige funktioner og features i GOM softwaren, eller oplev den seneste udvikling inden for optisk metrologi, baseret på praktiske eksempler.

Deltag

Ved det verdensomspændende arrangement om 3D måleteknik inden for pladeformning, deler GOM-netværket sammen med kendte virksomheder sine erfaringer og metrologiekspertise.

Bliv en del af en global begivenhed

3D måletekniks styrker inden for metalprocesser

I fremstillingen af metalprodukter understøtter og effektiviserer 3D måleteknik en række områder; fra bestemmelse af materialeegenskaber, til værktøjsfremstilling og kontrol af serieproduktion.

Materialeforståelse

  • Bestemmelse af materialeegenskaber
  • Komplet 3D formningsanalyse
  • Optimering af simuleringsprocesser

Værktøjsfremstilling

  • CNC fræsning på 3D scan
  • Målrettet værktøjskorrektioner
  • Bevægelsesanalyse af maskiner

Fremstilling

  • Inspektion af geometrier og materialetykkelse
  • Visualisering af overfladefejl
  • Automatiseret serieinspektion

GOM udvikler, fremstiller og distribuerer software, maskiner og systemer til 3D måling og test baseret på nyeste forskning og innovative teknologier.
Med mere end 60 distributører og 1.000 måleeksperter på verdensplan, kan GOM garantere professionel rådgivning såvel som support og service. Mere end 14.000 installationer har forbedret produktkvaliteten og fremstillingsprocessen i bil-, rumfart- og forbrugsvareindustrien.

 

www.gom.com
contact(at)gom.com
 

Zebicon er dansk distributør af software og optisk 3D måleudstyr fra GOM, og er specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik. Virksomheden har stor know-how teknisk og fagligt, og kan hjælpe med både simpel og kompleks opmåling.
Udover salg af måleudstyr, tilbyder Zebicon desuden 3D scanning og opmåling som serviceydelse, og kan derfor agere som ekstern måleafdeling eller uvildig samarbejdspartner.

 

www.zebicon.com
marketing(at)zebicon.com